Installation

Elinstallation

Vi har ett tjugotal elektriker som arbetar med både service- och installation. Flera av våra elektriker har dessutom special/spetskompetenser och inriktningar så som larm, knx, automation och självklart grön teknik i form av solceller och laddstolpar.

Vi kan därför erbjuda dig hjälp med allt ifrån felsökningar och mindre elinstallationer, till ombyggnationer, moderniseringar, energieffektivisering och självklart nybyggnationer.

Vi har även ett tätt samarbete med vår butik och hjälper dig gärna med alla typ av belysning och ljussättning såväl inne som ute.

Vi finns här för att hjälpa privatkunder, snickare, campingar, restauranger, bostadsrättsföreningar, industrier och övriga företag som befinner sig någonstans mellan Uddevalla och Strömstad.

Befinner du dig någonstans mellan Uddevalla och Strömstad, är privatkund, hantverkare, bostadsrättsförening, driver camping, restaurang eller annat företag finns vi här för att hjälpa dig med din elinstallation.

Av oss kan du förvänta dig en seriös och pålitlig kontakt under hela processen samt stor yrkesstolthet.

Glöm inte att du eventuellt kan ha rätt till ROT-avdrag för de flesta vanligare elarbeten. Det ger dig 30% avdrag på arbetskostnaden. Lämna dina uppgifter till oss så ansöker vi för dig.


Välkommen att kontakta oss via mail-formuläret nedan eller slå oss en signal.

Laddboxar / Laddstolpar

Elbilar och därmed laddstationer i form av laddbox eller laddstolpe har blivit en del av vardagen för många i dagens samhälle.

Självklart finns vi här för dig som behöver hjälp med en ny-installation av laddbox/stolpe eller behöver hjälp med en tidigare installation.

Efter flera års erfarenhet och utvärdering av många av de kända varumärken väljer vi i dagsläget att rekommendera våra kunder lösningar från Wallbox och Zaptec.

Självklart arbetar vi även med andra varumärken så som Defa och Garo med mera, om kunden önskar.

För att din laddbox skall vara komplett och fungera så felfritt som möjligt rekommenderar vi de flesta av våra kunder att även installera lastbalansering.

Glöm inte att du eventuellt kan ha rätt till avdrag för Grön Teknik vid nyinstallation av laddbox. Det ger dig ett avdrag på 50% av kostnaden för material och arbete.
Lämna dina uppgifter till oss så ansöker vi för dig.


Är du en bostadsrättsförening eller ett större företag som vill installera ett flertal laddstolpar, hjälper vi dig gärna.
Vi arbetar med kompletta laddboxlösningar inklusive betalsystem som kan anpassas helt efter dina behov.
Hör av dig till oss om du vill veta mer eller önskar offert, och glöm inte att söka bidrag hos Naturvårdsverket.


Välkommen att kontakta oss via mail-formuläret nedan eller slå oss en signal.

Solceller / Solpaneler

Hjälp både miljön och plånboken genom att investera i en solcellsanläggning.

Vi installerar solpaneler både på fastigheter och markställningar, alltid med samråd från våra leverantörer för att du ska få produkter i framkant av allra bästa kvalité.

Som väletablerade elfirma hjälper vi dig hela vägen, från projektering till montering och driftsättning.

Vi använder enbart vår egen personal och är därmed den enda kontakt du behöver för installation av din anläggning.

Du kan även vara trygg med att när efterfrågan om nyinstallation av solcellsanläggningar sjunker, kommer vi finnas kvar för att kunna hjälpa dig att underhålla din anläggning.

Glöm inte att du eventuellt kan ha rätt till avdrag för Grön Teknik vid nyinstallation av solcellsanläggning.
Det ger dig ett avdrag på 20% av kostnaden för material och arbete.
Lämna dina uppgifter till oss så ansöker vi för dig.

 

Är du nyfiken och vill veta mer eller önskar en offert?

Välkommen att kontakta oss via mail-formuläret nedan eller slå oss en signal.

Smarta hem

Samma hem – smartare styrning. 

Att vara tvungen att tända lampan genom att trycka på strömbrytaren på väggen, är idag nästan lika omodernt som när du var tvungen att resa dig ur soffan och gå fram till tv:n för att byta kanal.

PLEJD:

Det finns många olika lösningar för smarta hem men vi har valt att arbete med Plejd som är ledande på marknaden med sina pålitliga, smidiga och användarvänliga produkter. 

Det krävs ingen omfattande renovering och programmering för att implementera Plejd i ditt hem, utan du kan ta det steg för steg eller genom en enklare helhetskomplettering av din elanläggning med hjälp av din elektriker. 

Du kan använda Plejd på alla varianter av belysning så som spottar, tak, fönster och bordslampor samt eluttag och andra elprodukter. 

Efter installation av en eller flera Plejd-produkter är det fritt fram att styra ditt hem genom Plejd-appen i telefonen eller som vanligt via strömbrytaren på väggen.

För dig med sommarstuga kan detta vara en fantastisk lösning då du både kan schemalägga din belysning, eller tända och släcka precis när du vill oavsett vart du är någonstans. Både smart för miljön, ekonomiskt och förebyggande för inbrottstjuvar. 

 

KNX-Styrning:

För dig som har ett KNX-system hemma så har vi en certifierad KNX-tekniker med extra fördjupade kunskaper på KNX-system från Hager, som kan hjälpa dig att felsöka, utöka och uppdatera din anläggning. 

 


Välkommen att kontakta oss via mail-formuläret nedan eller slå oss en signal.

Larm

Hos oss finns elektriker med spetskompetens inom larm, som kan erbjuda dig som kund hjälp med kameraövervakning, inbrottslarm och brandlarm. 

Vi är polisgodkända för inbrottslarmsinstallation.

För klassade inbrottslarm har vi ett nära samarbete med certifierad anläggarfirma. (Great Security)

 

Välkommen att kontakta oss via mail-formuläret nedan eller slå oss en signal.

Industri / AUTOMATION

Vi har ett antal elektriker som jobbar heltid inom olika industriverksamheter, där utförs bland annat service och programmering samt ny- och ombyggnation av automatikskåp.

 

Välkommen att kontakta oss för mer information om vad vi kan erbjuda just dig och din industriverksamhet. 

Projektgallerier

Nedan finner du bilder på ett urval av de olika projekt som vi arbetat med under den senaste tiden och kanske lite inspiration till hur vi kan hjälpa just dig med ditt projekt!

Pågående bygge i Sotenäs

Renovering och nybyggnation

Boka elektriker

Kul att du har hittat hit! Du är varmt välkommen att kontakta oss.

Har du en önskan om offert eller vill beställa ett arbete, rekommenderar vi att du skickar ett mail enligt kontaktformuläret. Detta är för att vi direkt ska få all information som vi kan behöva.

För akuta ärenden eller rådgivning kan du givetvis ringa oss istället. 

Vill du använda ditt ROT-avdrag måste vi ha lite fler uppgifter från dig, om inte kan ni skicka in formuläret direkt.